Flexive

Over mij

Total Immersion coach level 3

Flexive in het kort:

In 2014 ontdekte ik, Helga Peters, Total Immersion en het voelde meteen als een natuurlijke manier van voortbewegen door het water. Ik vond het zo leuk dat ik sinds 2017 een gecertificeerde Total Immersion zwemcoach ben voor alle zwemslagen. Deze keuze sloot ook goed aan bij mijn getrainde oog als gepromoveerde gedragsbiologe, waarvoor ik veel beweging, van onder andere wilde orang-oetans, heb geobserveerd en geanalyseerd. Begin 2017 ben ik meteen full-time aan de slag gegaan en zo ontstond Flexive (mix van ‘flexible’ en ‘active’) in dat jaar.

Naast TI Coach ben ik ook een gediplomeerd ABC-zweminstructeur en een  voor kinderen en volwassenen. De afwisseling die de combinatie van lesgeven aan kinderen en volwassen mij biedt, maakt dat geen enkele les en dag hetzelfde is.

Graag leer ik jullie op een andere manier naar het zwemmen te kijken, zodat je meer plezier in zwemmen krijgt. Of je nu wilt beginnen met zwemmen of al ervaren bent, in het zwembad of in het open water, ik sta voor je klaar. Voorop staat voor mij dat we er samen een nieuwe leuke zwemervaring van te maken.

Uiteraard zorg ik voor de veiligheid tijdens de lessen, ik beschik over een uitgebreid EHBO diploma en ben gediplomeerd Lifeguard.

Meer weten over de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en dan neem ik contact met je op.

Tot binnenkort!

Coach Helga

Total Immersion coach backstroke
Total Immersion coach butterfly
Total Immersion coach breaststroke