Flexive

Slag verbetering

Level 1: Instapcursus borstcrawl

Leer in 1 dag de fundamentele basisvaardigheden van efficiënt borstcrawl zwemmen volgens de Total Immersion methode.

Tijdens de clinic zullen we door de belangrijkste punten heen gaan van de borstcrawl, zodat je na afloop alle tools in handen hebt om tijdens je eigen trainingen je zwemslag efficiënter te maken.

Zwemmen bestaat voor 70% uit techniek en 30% uithoudingsvermogen. Door op deze manier aan je techniek te werken, zul je al snel merken dat zwemmen je minder moeite en energie zal kosten.

Deze 1-daagse cursus bestaat uit 1 uur theorie en in 2 x 1,5 uur het water in om deze principes stapsgewijs toe te passen in het water. Tevens zal er 2 keer individuele video-opname worden gemaakt en zal 2 keer de analyse hiervan plaatsvinden gedurende de dag. De video’s worden na afloop naar je toegestuurd.

Heb je interesse of wil je je aanmelden vul het contactformulier in.

Kosten: € 250,- voor de dag.

 

Deze cursus kan ook verdeeld over 2 dagen gevolgd worden.


Level 2: borstcrawl voor gevorderde

Level 2: TI vervolgcursus

Onderstaande clinics zijn bedoelt voor voor gevorderde zwemmers.  Elke clinic heeft een ander hoofdthema, nl ademhalen in de slag, efficiënte beenbeweging en de catch. 

Kosten: € 225,- voor uitleg en 2 uur in het water.

De video’s worden na afloop naar je toegestuurd.

Heb je interesse of wil je je aanmelden vul het contactformulier in.

Techniek- en snelheidstrainingen borstcrawl

Je dacht dat je die laatste baan echt heel hard ging, maar was dat ook echt zo? Tijdens deze 2 uur durende trainingen werken we aan het begrijpen en leren voelen wat je snelheid is. We gaan ons richten op het veranderen van slagfrequentie met behoud van efficiëntie. Het controleren van snelheid is een belangrijk aspect tijdens het zwemmen van een langere afstand zwemmen of een wedstrijd. Deze trainingen zul je ervaren als een echte work-out.

Voorwaarde: je kunt al ademen in je slag en kunt 500 meter non-stop zwemmen.

Kosten: € 225,- voor uitleg en 2 uur in het water.

Heb je interesse of wil je je aanmelden vul het contactformulier in.

Nieuwe slag aanleren: Schoolslag, borstcrawl, rugslag of vlinderslag.

 

Dit is voor jou, wanneer je al een zwemslag beheerst en graag een andere zwemslag wilt leren. Stap voor stap leer ik je de door jou gewenste zwemslag aan: schoolslag, borstcrawl, rugslag of vlinderslag.

Tijdens deze cursus gaan we 1,5 uur het water in en gaan we de principes stapsgewijs toepassen in het water.

Voor privélessen of als je gewenste zwemslag niet als gepland staat: vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.

Heb je interesse of wil je je aanmelden vul dan het contactformulier in.

Elke cursus kan ook als een op maat gemaakte privéles of als familie- of vriendengroep geboekt worden. Vul het contactformulier in.