Flexive

Nieuws

Het laatste nieuws van Flexive en inspiratie om ook zelf ook aan zwemevents te gaan deelnemen.

Tenerife.2024-05-05

Deelgenomen aan een zwemkamp op Tenerife

Ook een coach blijft zijn slag perfectioneren en heeft trainingen nodig, deze keer bij coach Rafa Aledo. Training in het zwembad en in een kraak heldere zee, heerlijk! Hoe beter het seizoen te beginnen dan een zwemboost. Het is zo goed bevallen dat we volgend jaar samen hier een kamp gaan organiseren. Dus houd de site in de gaten.

 

 2-6 mei 2024

t/sdcard/DCIM/100GOPRO/GOPR0066

Workshop level 2 in Duitsland met Sabine Vollmer van Streamline

Een 2-daagse level 2 workshop met Sabine Vollmer gegeven. De zwemmers hebben allemaal veel progressie gemaakt en kunnen weer aan de slag met de nieuwe inzichten en oefeningen.

 

 

13-14 jan 2024

Gouzee Zwemmeland zoom

Kriebels van het aanmelden voor georganiseerde zwemeventens

Bij de eerste zonnestralen begint voor mij het kijken op websites naar zwemevents.  Zelf ga ik op zoek naar, voor mij nieuwe openwater zwemevents, maar voor voor elke wat wils. Hierbij 2 websites: wwnoww.nl of zwemkalender.nl.

Ook heeft Flexive weer openwater trainingen weer gepland staan, kijk voor de data op deze pagina.

 

1 febr 2022

Zwemmersgeluk

Zwemmersgeluk

Is openwater je ding dan is dit boek een must. In het boek worden de geluksmomenten van openwater zwemmers gedeeld, waaronder ook bekende nederlanders. Tevens worden wetenschappers geïnterviewd om uit te leggen hoe dat geluksgevoel teweeg wordt gebracht in ons lichaam. Een aanrader!

Meer weten kijk op insta @zwemmersgeluk

27 sept 2021

 
oceanman-costa-azahar-2021-8753633-65568-1414Evenementen starten weer

Heerlijk weer losgaan met zwemmen en triathlon. Heb jij je uitdagingen al gepland staan?

6 juni 2021

 
20210512_134439

Eerste openwater boost mogelijkheid

Nu we met z’n allen de Covid hebben kunnen terugdringen, geeft dat weer mogelijkheden om in het buitenland clinics en kampen te organiseren. Flexive in samenwerking met Natura Open Water Sport organiseren een zwemweekend van 9-11 juli 2021 in Santa Pola en Tabarca, Alicante.

Interesse neem contact op.

27 mei 2021

CoachSilver

Oceanman Open Water Coach

Na veel studeren en opdrachten uitwerken, is Helga dan nu ook Oceanman Open Water coach. Kijk eens op hun website voor mooie evenementen over de gehele wereld. In het najaar gaan we de eerste Oceanman clinics organiseren, dus houd de website in de gaten.

18 mei 2021

turbine

Tegenstroom-zwemmachine is geplaats!

In deze lastige zwemtrainingstijden, positief nieuws.

Het zwembad in Beekbergen (Apeldoorn) is namelijk inmiddels uitgerust met een zogenaamde tegenstroom-zwemmachine. Dit houdt in, dat de machine het water zo in beweging brengt, dat het voelt alsof je in een rivier met tegenstroom zwemt; jij blijft op 1 plek liggen en je kunt eindeloos (endless) blijven zwemmen. De tegenstroom is met zijn 8 standen in te stellen op elk individueel niveau. Kortom een perfecte oplossing om een zwemtechniek aan te leren en te verbeteren. Klik hier voor meer info of meld je aan voor een privéles of een cursus.

9 nov 2020

PXL_20201104_122117445

Privélessen gaan door in Beekbergen (Apeldoorn)

Privélessen 1-op-1 en 2-op-1 in Beekbergen kunnen doorgaan in Beekbergen.

3 nov 2020

 Helaas is de IJsselmeer overtocht afgeblazen. 

Nadat we weer buiten konden zwemmen had ik een doel nodig om er weer flink tegen aan te gaan. Na veel trainen, 20-25km per week op de piek weken van trainen, kregen we vandaag het telefoontje dat het morgen niet doorgaat. Jammer, maar de trainingen, nieuwe zwemplekken en ervaringen die ik weer heb opgedaan waren het al waard. Ik heb nog niet zoveel gezwommen in mijn leven. Heerlijk! Dank aan iedereen die mee heeft geleefd en meegetraind. Hoe was jou zwemseizoen?

28 aug 2020

DSCF2804-klein2

 

Eerste openwater groepstraining op Bussloo

De eerste openwater groepstraining op het mooie Bussloo was prachtig. Mooi weer, enthousiaste deelnemers, wat wil een coach nog meer? Deelnemers hebben gewerkt aan hun techniek en navigeren. Daarna hebben we samen een lekker stuk gezwommen. Kijk voor meer info en de datums op flexive openwater zwemmen en meld je aan!

Nu ook openwater groepstraining trainingen in het Paterswoldsemeer. 

1 juni 2020

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yes groepstrainingen mogen weer!

Vanaf 1 juni mogen er weer groepstrainingen plaatsvinden. Dat betekent voor jou dat ik vanaf 1 juni weer open water trainingen zal geven op Bussloo. Kijk voor meer info en de datums op flexive openwater zwemmen en meld je aan!

11 mei 2020

Covid-19

In verband met het covid-19 virus zijn de zwembaden gesloten en zullen er geen zwemlessen en zwemtrainingen plaatsvinden tot en met 28 april. Mocht je nog vragen hebben, neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

In de tussentijd blijf gezond en fit!

13 maart 2020

Open Water Camps 2020

Het eerste open water zwemkamp is gepland. Deze zal gehouden worden in Alicante & het eiland Tabarca in Spanje. Ga je mee?

  • 1 oktober – 4 oktober 2020

Meer info klik hier

16 februari 2020

Amstel Ice Swim

IISA Nederland organiseerde voor de 3de keer op rij IJszwemmen in de Amstel. Door het toenemende succes was het evenement dit jaar over 2 dagen verdeeld. Voor de 3de keer keer heb ik zelf ook meegedaan, zaterdag de 200m en zondag met de 100m.

28 en 29 december 2019